Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър бТВНа изборите ще се явим самостоятелно,

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър бТВНа изборите ще се явим самостоятелно,
Коментари Харесай

Светльо Витков: Основната ни цел за тези избори е да накараме хората да гласуват, за да има промяна

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър бТВ

На изборите ще се явим независимо, тъй като през 2017 година бяхме в коалиция и се оказа неточност. Така че ще се пробваме сами. Не се одобри обединението от самите гласоподаватели, те желаят да сме действителна съпротива на статуквото.

Това кометира в ефира на бТВ шефът на партия " Глас национален " Светльо Витков.

Да минем 4%, с цел да влезем в Народното събрание, не е главната ни задача сега. Основната ни задача е да активираме тези хора, които не гласоподават, а те са към 50%. А смяната ще пристигна само, в случай че тези хора отидат да гласоподават.. Така че това е главната ни цел, уточни той.

Смятам, че на тези избори хората ще отидат до урните. Ако не отидем да гласуваме, ще дадем още по-голям мандат на трите съществени партии - ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. Който и да влезе в този момент в Народното събрание от останалите, няма да има смяна, в случай че хората не гласоподават. счита той.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР